Over ons

Het Aibernest is een initiatief van Drukkerij Hevo te Smilde. De drukkerij verzorgt al sinds jaar en dag geboortekaartjes “op de ouderwetse manier” met de voorbeeldboeken die af te halen zijn. De afgelopen jaren merkten we dat het afhalen van boeken steeds minder werd. Logisch, want hoe makkelijk is het tegenwoordig om online je kaartje zelf samen te stellen en te bestellen. Hierdoor zijn we gaan nadenken over het ontwikkelen van een website.

De naam, Het Aibernest, is een Drents (en Gronings) woord voor ooievaarsnest.

Door het gemak van online bestellen en de persoonlijke service van de “ouderwetse” drukkerij in de buurt hopen wij een welkome toevoeging te zijn aan het wereldwijde web. Bij ons is het niet mogelijk online je kaartje via een editor te bewerken. Dit is iets waar wij bewust voor hebben gekozen. Doordat wij als drukkerij nauw betrokken zijn bij het aanpassen/ontwerpen van jouw geboortekaartje, willen wij het professionele uiterlijk van het kaartje behouden. Uit eigen ervaring weten wij dat als je zelf ergens steeds naar kijkt, je soms kleine foutjes niet meer ziet. Dit is iets wat nog vaak gebeurd bij het online aanpassen van je geboortekaartje en dat willen wij hierdoor dus voorkomen.

Heb je op onze website niets gezien wat je zoekt? Geen probleem! We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw geboortekaartje. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt langskomen met voorbeelden van kaartjes die je leuk lijken, waarop wij doorborduren totdat jullie tevreden zijn. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan regelen we het allemaal via de mail. Tijdens onze openingstijden zullen wij proberen z.s.m. te reageren op je mail en kunnen we telefonisch overleg plegen.

Mocht je vragen hebben dan horen we dat natuurlijk graag! Je kunt ons altijd bereiken via ons contactformulier en tijdens openingstijden van de drukkerij bellen met 0592 41 35 96.