Informatie

1 gratis proefdruk

Het is mogelijk om voorafgaand van je werkelijke bestelling een gratis proefdruk per post te ontvangen. Je kunt hiervoor ons contactformulier invullen. Het is helaas (nog) niet mogelijk om een proefdruk voor een geboortekaartje met foliedruk te bestellen.

Bestellen

In onze webshop kun je geboortekaartjes bekijken en bestellen. In deze FAQ leggen we je stap-voor-stap uit hoe je jouw kaartjes kunt bestellen.

Als je de kaartjes reeds hebt besteld maar toch af wilt zien van de bestelling, brengen wij 20% van je bestelling in rekening. De rest van het betaalde bedrag krijg je van ons retour.

Is je kindje stilgeboren?

Dan krijg je uiteraard het volledige bedrag terug. Het is ook mogelijk dat wij een passende rouwkaart opmaken.

Enveloppen

De enveloppen ontvang je tegelijk met de geboortekaartjes. Als je deze eerder wilt ontvangen kun je dit aangeven in het bestelformulier. De meerprijs hiervoor bedraagt € 7,50.

De meeste mensen bestellen de geboortekaartjes 2/3 maanden van te voren. Ben je eerder, of later dan is dat uiteraard geen probleem!

Is je kindje al geboren?

Zodra je bestelling bij ons binnen is en we van jouw de laatste gegevens ontvangen, gaan we voor je aan de slag. We leveren je kaartjes dan natuurlijk zo snel mogelijk!

Papiersoorten

Wij kunnen onze geboortekaartjes laten drukken op 4 soorten papier: wit, gebroken wit, parelmoer, silk (glad gestreken papier met lichte glans).

Wit is mat papier en voelt zacht.

Gebroken wit is mat papier en heeft een warme uitstraling.

Parelmoer is met een glinstering in het papier. Het is mat en voelt heel zacht aan.

Silk is een gestreken papiersoort. Het geeft de kaart een luxe uitstraling en voelt glad aan.

Afmetingen

De geboortekaartjes zijn in 3 formaten te bestellen:

Vierkant 130 mm x 260 mm (geopend), 130 mm x 130 mm (gesloten).

Staand 105 mm x 210 mm (enkele kaart).

Liggend 210 mm x 105 mm (enkele kaart).

Wil je liever een kaart uit onze collectie in een ander formaat? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Je kunt ook een kaartje door ons laten ontwerpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Lettertype

Rechts op de webshoppagina kun je jouw tekst bekijken in onze verschillende lettertypes. Wil je een voorbeeld van al onze lettertypes zien? klik dan hier.

Privacy

Alle geboortekaartjes die wij voor onze klanten maken worden opgeslagen op een server, waar alleen ons personeel bij kan d.m.v. een wachtwoord. Alle ontwerpen van de kaarten blijven bewaard voor eventueel gebruik bij een volgend kindje van de klant. Wij verstrekken geen gegevens aan derden en wij gebruiken deze gegevens alleen voor de boekhouding en verwerking van de orders.
Regelmatig maken wij foto’s van enkele kaartjes die wij gedrukt hebben en plaatsen deze op social media. Op deze foto is geen privacygevoelige informatie te zien. Voor vragen over verdere privacy kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Tekst op de geboortekaartjes

De teksten, foto’s en de namen die op de kaartjes staan zijn als voorbeeld bedoeld. Je kunt bij bestellen je eigen teksten aanleveren. Indien de teksten nog niet bekend zijn kunt je ons dit later mailen.

Het is mogelijk om tegen meerprijs 2 versies van de geboortekaartjes te laten drukken.

Wij nemen de informatie die je ons toezendt volledig over op het geboortekaartje. Als je de laatste digitale proef hebt goedgekeurd en later toch een fout ontdekt als het al gedrukt is, zijn wij er niet verantwoordelijk voor omdat je zelf akkoord hebt gegeven op het laatste digitale voorbeeld.

Ons logo er af?

Alle kaarten uit onze collectie zijn ons eigendom en bevatten daarom ons logo. Deze plaatsen wij bij de dubbele kaart op de achterkant. Bij enkele kaartjes plaatsen wij ons www-adres aan de zijkant zodat deze bijna niet opvalt. Indien je dit wilt laten verwijderen brengen wij hier € 25,- per bestelling voor in rekening.

Kleuren op de geboortekaartjes

Kleur is iets heel persoonlijks. Alle kaartjes zijn daarom gratis en geheel vrijblijvend door ons aan te passen in uw eigen kleuren. Ook is het mogelijk om enkele details in kleur aan te passen!

Speciaal ontwerp

Wij ontwerpen graag een geboortekaartje geheel naar je eigen wensen.
Mail ons je ideeën en we maken een uniek geboortekaartje voor je kindje!

(De ontwerpen blijven eigendom van Het Aibernest, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.)

Enveloppen

Je hebt de keus uit een witte of crème envelop met het formaat 140 x 140mm en 110 x 220mm.

De enveloppen worden GRATIS geleverd bij de geboortekaartjes.

Enveloppen bedrukking

Het is mogelijk om de enveloppen door ons te laten bedrukken. Dit kan zowel met adressen als met een detail van het geboortekaartje zelf. De meerprijs hangt af van wat je wilt. Dit kan na bestelling van het geboortekaartje besproken worden. Neem dus even contact met ons op om je wensen door te geven.

Prijzen

De prijs staat bij elk kaartje aangegeven. Hoe meer kaartjes je besteld, hoe lager de prijs per kaartje. We werken namelijk wel een aantrekkelijke staffelkorting!

Levertijd

We leveren je geboortekaartjes zo spoedig mogelijk. Wanneer wij de laatste gegevens van je ontvangen hebben, gaan we gelijk voor je aan de slag. Het kan daarom zelfs zo zijn dat ze de zelfde dag nog verzonden worden. In het weekend en op officiële feestdagen is onze drukkerij gesloten. Zodra wij weer geopend zijn doen we ons best je kaartjes dezelfde dag te verzenden.

Je kunt je bestelling ook ophalen tijdens openingstijden van onze drukkerij. Bij het doorgeven van je bestelling kun je aangeven dat je deze op komt halen en betaalt dan geen verzendkosten.